Zandsculpturen Belcrum Beach (Breda)

Vroeger als kind kon je uren spelen met een schep en emmer om mooie zandkastelen te bouwen. Weer even helemaal dat kind in jezelf herontdekken? Wij bieden jou de mogelijkheid om je creatief helemaal uit te leven met deze leuke workshop aan Belcrum Beach in Breda. Wedden dat je het nog niet verleerd bent, anders helpen onze instructeurs jou met tips en trucs. De deelnemers worden ontvangen in een leuk restaurant aan een recreatieplas of strand locatie. Vervolgens wordt het thema van de dag bekend gemaakt. Veel gekozen is het thema ‘echte zandkastelen bouwen’, maar in overleg kunnen we dit ook aanpassen naar een eigen thema als zomer, flora en fauna, eigen organisatie e.d. Hierna komt het creatieve gedeelte: In teams van circa 5 personen maken ze eerst een ontwerp en gaan daarna aan de slag met het sculpturen zelf. Ze zullen flink wat overleg moeten plegen om een zo compleet, groot en mooi mogelijke zandsculptuur te kunnen realiseren. Het team met de mooiste zandsculptuur (dat het beste aan de opdracht voldoet qua samenwerking, originaliteit, realisatie en uitvoering) zal worden beloond met een mooie prijs.

 

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg en start workshop met gezellige interactie met elkaar
 • Teams maken, ontwerp tekenen en taken verdelen
 • Afsluiting en leuke prijsuitreiking
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt circa 1 tot 2 uur, mede afhankelijk van de grootte van de groep en wensen.

Prijslijst

Boek een workshop Zandsculpturen voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<20€550,-
20-50€22,50 p.p.
50-150€20,50 p.p.
>150€19.50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief eventuele toeslag entree recreatiegebied en parkeerkosten.  Op een afgesloten recreatieterrein geldt een verlaagd BTW tarief van 9% ter informatie. Vraag een offerte op! Bij slecht weer zullen wij 24 uur vooraf i.p.v. zandsculpturen (want is met regen helaas niet mogelijk) een binnen activiteit in overleg met u verzorgen (locatie/ruimte dan nader te bepalen).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?