Wie is de Saboteur Tilburg

Een spannende en verradelijke dag in Tilburg.. Een van jouw collega’s probeert je namelijk te saboteren. Ontmasker de saboteur, voltooi de opdrachten en win!
Wie is de Saboteur of Wie is de Rat of Wie is de verrader of wie is de …? 
Tijdens deze interactieve citygame in Tilburg zul je op de beste highlights van de stad originele opdrachten gaan uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen. Het team met het meeste geld aan het einde van het teamspel is goed op weg om met de hoofdprijs naar huis te gaan. Het is echter nog veel interessanter en belangrijker om “De Saboteur” in het team te ontmaskeren
 
Samenwerking is alles tijdens dit bekende teamspel!
Zonder een goede samenwerking is het onmogelijk om uiteindelijk met de prijs naar huis te gaan. Hoe goed kunnen jullie samenwerken binnen een team waarin je niemand voor de volle 100% kan vertrouwen? Denk je jouw collega’s of vrienden goed te kennen en in staat te zijn om “De Saboteur” binnen de groep te ontmaskeren? Dan is dit teamuitje echt iets voor jullie! ‘Niemand is vandaag te vertrouwen!’
Na afloop bepaalt elk team wie ‘De Saboteur’ is, is deze correct bepaald dan wint het team met het meest gewonnen geld. Is de saboteur echter niet correct bepaald…..dan zal de Saboteur met de hoofdprijs er van door gaan!
LET OP: We dienen minimaal 2 weken vooraf alle deelnemers en teams te weten, zodat wij willekeurig de saboteurs vooraf per e-mail kunnen informeren!

Landelijk programma (wie is de saboteur)

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg spel en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
 • Start spel en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek Wie is de Saboteur in Tilburg voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€375,-
15-50€25,- p.p.
50-150€23,- p.p.
>150€22,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen.  Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?