Walking and Dining Tilburg

Wandel samen door Tilburg terwijl je op diverse bezienswaardigheden stopt voor een heerlijk hapje en drankje! Boek nu het Walking and Dining Tilburg!

Walking and Dining Tilburg is een georganiseerde tocht van en door Be Relactive Events. De groep gaat heerlijk wandelen door de binnenstad van Tilburg. Onderweg kan de groep genieten van diverse heerlijke hapjes in combinatie met een bijpassend drankje. Ben je dus op zoek naar een leuke invulling van je bedrijfsuitje, relatiedag, netwerk event of personeelsfeest, dan is deze activiteit wellicht de beste keuze! Wij hebben een mooi programma opgemaakt (zie onder). Wensen jullie een ander of uitgebreider programma, dan kijken wij uiteraard graag naar een gepast Walking and Dining Tilburg voor jullie.

Jullie worden ontvangen op een locatie in Tilburg. Dit kan op uw verblijf (hotel) zijn of anders in een restaurant te centrum Breda. Jullie maken kennis met de gids(en), zij zullen gedurende circa 3,5 uur jullie vergezellen in een mooie tocht door Breda. Hij of zij zal de diverse highlights aflopen, waaronder het het natuurmuseum Brabant, het spoorpark, de Piushaven en vele andere bezienswaardigheden. Uiteraard kunnen wij ons ook beperken tot alleen het centrum. Eenmaal bij een highlight geeft de gids enige uitleg en kan de groep vragen stellen. Verder is Walking and Dining Tilburg een kennismaking met verrassende horeca. Jullie zullen tijdens deze tour op 3 fantastische restaurant locaties genieten van een gerecht (formaat voorgerecht of 3 gangen) met een bijpassend drankje (meestal glas wijn) bij elk restaurant. De tocht zelf duurt circa 1,5 tot 2 uur. Je hebt dus per horeca voldoende tijd om te genieten van de ambiance en lekkere hapjes.

Willen jullie meer hapjes proeven dan 3 gerechten en bent u nieuwsgierig naar meerdere locaties? Dan is er de mogelijkheid om meerdere gangen toe te voegen aan het diner. Wij werken verder samen met een groot aantal preferred horeca locaties, welke het principe wie het eerst komt eerst maalt hanteert. Meestal weten wij pas vlak na uw boeking welke restaurants definitief geboekt zijn.

Wilt u liever een langere afstand afleggen? Kijk dan op deze pagina!

Landelijk programma

 • 17.00 Ontvangst bij uw verblijf of een andere locatie in Tilburg
 • Kennismaking gidsen, start Walking Diner
 • 17.45 Eerst gang, voorgerecht met glas wijn (of* anders pils, frisdrank, plat water)
 • 18.15 Vervolg tour
 • 18.45 Tweede gang (formaat voorgerecht of uw hoofdgerecht) met glas wijn*
 • 19.30 Vervolg tour
 • 20.00 Afscheid nemen van de gids, derde gang (formaat voorgerecht met glas wijn* Of nagerecht cq. koffie+ standaard likeur)
 • Eindtijd nader te bepalen

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of engels

 • De vaste prijs t/m 30 deelnemers kost u €2250
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €75 per persoon

Deze prijs is inclusief onze gids(en), (pre)organisatie, en drie restaurants in ons duurzame en kwalitatief hoogwaardig netwerk. Bij elk restaurant ontvangt u een gerecht met één drankje. Overige drankjes uit eigen portemonnee. Afhankelijk van de datum, tijdstip en groepsgrootte gaan wij informeren welke restaurants beschikbaar zijn. Op sommige (drukke) avonden, mede afhankelijk van de grootte van uw groep, moeten wij uitwijken naar andere restaurants. Hiervoor kan een meerprijs gelden en zullen wij u te allen tijde voorleggen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 30 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €15 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit (tour). Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit (tour). Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €25 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Bezoek museum: bezoek met ons een museum. Wij regelen de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €15 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €25 p.p. extra.

 

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?