VR La Casa de Escape Breda

Stap in de virtuele wereld en beleef deze in een spannende escape game. Immers zijn jullie de perfecte bankrovers en ontsnappen jullie tijdig met de metro van Madrid? Beschikken jullie verder over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven? Om daarachter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR Escape gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel.

In dit spel staat teamspirit, creativiteit en snelheid voorop. De Professor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen. Speel deze waanzinnige VR game in een ruime (zaal), horeca gelegenheid of op kantoor. Wij komen graag met de attributen en VR brillen naar uw locatie. Dit spel is geschikt voor maximaal 5 personen per team.
Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

Deze VR escape game is een interactief spel, waarbij maximaal 5 deelnemers aan tafel het spel moeten oplossen. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar codes, objecten en aanwijzingen, en door het oplossen van raadsels en puzzels het spel binnen 90 minuten proberen op te lossen. Het leuke en interactieve aan deze escape variant is dat in een ruimte bijvoorbeeld 5 of 20 teams aan dezelfde thema escape game strijden. Ze zien dus om zich heen enthousiaste reacties ontstaan, en tegen het einde van het spel teams juichen omdat zij de escape game op tijd hebben opgelost. Echter oplossen op tijd is zeker goed, maar geen garantie voor de overwinning, immers welk team is als eerste klaar, maar heeft ook de minste clues gevraagd…? Voor elke clue geldt een straftijd, welk team wint?!

Landelijk programma

 • De totale duur met de groep is circa 90 minuten inclusief uitleg, VR Escape Battle en tot slot de evaluatie (waar ging het fout, hoe moest een raadsel opgelost worden) en uiteraard de prijsuitreiking! Indien jullie minder tijd hebben, is het spel eventueel in te korten.
 • Voordat we starten met de groep zullen wij allereerst in de ruimte de tafelindeling verzorgen. Elke tafel (voor maximaal 5 deelnemers) zal voorzien worden van spel attributen, een originele VR bril, tafelnummer en eventueel drinks/food (in overleg). Onze begeleiding zorgt dat de beamer presentatie klaar staat.
 • Nu start de introductie. De teams gaan aan hun betreffende tafel (met nummer) zitten. De begeleiding geeft middels een beamer de presentatie uitleg van de VR escape game.
  De teams weten nu wat zij moeten doen. Tegelijk starten zij, de aftelklok staat aan.
 • Op de achtergrond wordt een passend muziek/geluid fragment van het thema afgespeeld. De teams zullen nu een aantal fases moeten door lopen, om ‘te ontsnappen’. Lukt het hen om met geen of een aantal clues de escape game op te lossen? Het team bepaalt zelf of ze wel of geen clue ontvangen. Wensen zij een clue, dan halen zij deze bij de begeleiding op. De begeleiding noteert het aantal clues per team.
 • De tijd nadert zijn einde, welk team tracht op tijd te ontsnappen en welk team heeft de minste clues gevraagd? Wie wint de battle tegen de tijd en de andere teams en pakt de prijs!
 • We weten inmiddels welk(e) team(s) het hebben gered, er is gelegenheid om een toelichting te geven over de diverse (VR) puzzels en raadsels. De begeleiding bepaalt ondertussen de winnaar, zij zullen het event afsluiten met een leuke prijsuitreiking!

Prijslijst

Boek VR La Casa De Papel voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<21 (2/3 teams)€600,-
21-50 (4-8 teams)€150,- per team
50-150 (9-25 teams)€140,- per team
>150 (>25 teams)Op aanvraag

Programma (data en tijden) onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan. Wij zijn een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureau fee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera. Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Prijs inclusief
 • (pre)organisatie en begeleiding
 • Oculus VR brillen, spelontwikkeling, attributen
 • Onze reiskosten in de regio Eindhoven
 • Thema/begeleiding in voertaal Nederlands of Engels
 • Standaard beamer met scherm, laptop, geluidsinstallatie met microfoon, inclusief achtergrond muziek / geluiden in het thema tot 50 personen. Voor grotere groepen wensen wij gebruik te maken van professioneel (gehuurde) AV en geluidsinstallaties. In overleg.
Prijs exclusief
 • Catering en eventuele zaalhuur. In sommige gevallen is een zaal kosteloos in combinatie met afname van eten en drinken.
 • Stabiele WIFI op de locatie zelf (t.b.v. connectie VR brillen). Mocht er geen of slechte WIFI present zijn, dient er gebruik gemaakt te worden van hotspots.
 • Reiskosten buiten regio Eindhoven, variërend tussen de €75 en €175.
 • Tafel- en stoelhuur (meestal inbegrepen bij de zaal). Elk team dient een tafel te hebben waar 4 tot 5 stoelen omheen staan.
 • Inhuur van professionele beamer, scherm en geluid voor grotere groepen. Bij de meeste meeting locaties zoals bij een hotel zijn grote zalen beschikbaar waar deze middelen beschikbaar zijn.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?