Teambuilding Tour Tilburg

Deze challenge staat voor teambuilding en fun en is bovendien leerzaam en competitief. Tijdens deze citygame worden jullie vooraf opgedeeld in teams en gaan dan te voet op pad. Jullie doel: Zorg dat je team de meeste punten scoort binnen de afgesproken tijd. Gewapend met onze unieke app (op eigen smartphone of op onze iPad) gaan jullie per team op pad. De app zorgt voor de route en alle circa 50 opdrachten onderweg, inclusief live score. Welk team scoort de meeste punten en wint de prijs!

Onze City Team Challenge is een unieke activiteit waarvoor je naast een goede samenwerking ook creativiteit en kennis nodig hebt! Tegelijk is het mogelijk om eigen (meerkeuze)vragen toe te voegen in de app, zodat collega’s uitgedaagd worden in diverse gepersonaliseerde opdrachten. Dit interactief stadsspel heeft dus alle elementen die een avontuurlijk en inhoudelijk bedrijfsuitje combineert. Naast fun opdrachten, volgen er ook lokale vragen over cultuur, monumenten, gebouwen, bekende personen en natuur. Graag ontwikkelen wij dus ook een maatwerk uitje voor u.

OPTIE: bovenstaande is gebaseerd op een wandeltocht. Wilt u juist meer zien van de omgeving, boek dan een fiets/tandem (fun) tocht of e-scooter / solex tocht. Voor meer informatie en prijzen klik dan hier.

Programma Teambuilding Tour

We starten en/of eindigen uiteraard op in het gebied. Wij werken met meerdere horeca locaties samen en verzorgen graag een vergaderruimte en passende lunch, borrel en diner. Wilt u de groep splitsen in een fun teambuilding zoals dit stadsspel maar ook een inhoudelijk programma met gids? Boek dan extra een rondleiding.

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje of  lunch vooraf
 • Uitleg Tembuilding Challenge en teams formeren van (gemiddeld) 8 personen per team
 • Start Challenge met onze app (volledig geautomatiseerd met live score).  Keuze vooraf (bij uw boeking) via uw eigen smartphones of met onze iPads 9,7″.
 • Optie: uitbreiding onderweg met teambuilding games, pauze drankje, snack, ijsje ed.
 • Retour teams, prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • City Team Challenge (op unieke app) t/m 30 personen bedraagt €750
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €25 per persoon

Deze prijs is inclusief begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, unieke app en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

OPTIE: wilt u liever met een fiets/tandem of een e-scooter of solex de omgeving ontdekken, klik dan hier voor de info en prijzen. 

Opties / meerprijzen (vanaf 30 personen)

 • Boek bij ons ook de horeca vooraf en/of achteraf, voor u 1 crediteur, voor €35 servicekosten. Prijzen op aanvraag.
 • Per team stelt u 1 teamcaptain aan, die op zijn/haar smartphone onze app downloadt. Tegen meerprijs van €75 per team verzorgen wij een iPad 9,7″ per team, u dient vooraf de keuze te maken welke optie u wenst. iPads op basis van beschikbaarheid.
 • Graag komen wij naar uw woonplaats voor deze teambuilding. Wij berekenen dan extra reis- en ontwikkelingskosten door variërend tussen de €75 tot €500.
 • In dit stadsspel is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in de app. Meerprijs op aanvraag.
 • Leuke teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling met extra bonuspunten tijdens uw tocht voor € 9 p.p. extra.
 • Streetgolf: Doorloop tijdens de tocht een parcours van 3 holes op Strijp-S. In hoeveel slagen (uiteraard met een soft balletje) bereikt elk team de hole? Scoor extra bonuspunten en boek streetgolf als extra teambuilding voor €12 p.p. extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?