Teambuilding Tour Tilburg

Ga met de Teambuilding Tour in Tilburg op pad en challenge elkaar met het oplossen van puzzels, mentale uitdagingen, en de lastigste: het maken van een groepsfoto! Een verrassende, inspirerende challenge tour door Tilburg.  Je gaat deze Teambuilding Tour per fietsen en/of tandems afleggen in verschillende teams. Tijdens het oplossen van de eerder genoemde opdrachten kan je genieten van de prachtige stad Tilburg. Denk hierbij aan centrum Tilburg, het Dwaalgebied, de Piushaven en nog veel meer.

Na een ontvangstdrankje wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt een opdrachten map mee (of een iPad tegen een meerprijs en alleen i.c.m. tandems). Vervolgens begin je met je team aan de tocht waarbij je als team onderweg verschillende opdrachten zult moeten afwerken. Jouw team is geheel vrij om te kiezen welke opdrachten er in de tour verwerkt worden. De vraag is natuurlijk hoe de route loopt, en waar de eindbestemming is. Alleen door de juiste route te fietsen, middels de opdrachten map, kom je er goed. Let dan ook tevens onderweg op voor de foto opdracht, zet de foto’s in de juiste volgorde

Landelijk programma Teambuilding Tour

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant in centrum Tilburg
 • Optie: drankje, lunchbuffet of hapje vooraf
 • Start tour met onze begeleiding (gidsen)
 • Optie: Afsluiting met proeverij (bier, wijn, chocolade)
 • Optie: Een XL tour met DAFjes, Segways, tandems ed.
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst Tilburg

Boek de Teambuilding Challenge  Tour voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€270,-
15-50€18,- p.p.
50-150€16,- p.p.
>150€15,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding en organisatie catering. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe reiskosten verzorgen wij gids rondleidingen in de meeste grote steden van Nederlands. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

 • In plaats van gidsen, informatief en innovatief alles ervaren op iPads voor €7,50 p.p. extra
Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?