Team Schilderen (Tilburg & Breda)

Ben je met je team of organisatie op zoek naar een activiteit waar jij je creativiteit in kwijt kan? Doe dan nu een workshop Team Schilderen! Wij leveren alle tools, jullie de creativiteit en presentaties. Wedden dat het een gezellige workshop wordt!

 

De voorbereidingen
Wij zullen vooraf de locatie inrichten, we stemmen een binnen- of buiten locatie af en de tafels. Eventueel zorgen wij voor de nodige zeilen op tafels of vloer. Op locatie gaan wij per tafel drie verschillende soorten doek neerleggen, met verf, kwasten en verbindingsmaterialen. Desgewenst zorgen wij voor schorten.

 

De intro
Een groepje van 3 personen gaat per tafel aan de slag. Zij zullen eerste een 2D ontwerp moeten maken, aan de hand van de beschikbare maatvoeringen doek! Misschien past een Statue of Liberty perfect of een dier of ander voorwerp. De creativiteit ligt bij jullie, uiteraard kan onze begeleiding jullie voorzien van tips. Veelal wordt ook in samenspraak een leuk thema bedacht zoals zomer, winter, flora en fauna, of in het kader van jullie organisatie doelen.

 

Schilderen, pimpen en assembleren
Nadat het 2D ontwerp is goedgekeurd, want we gaan het niet te makkelijk maken….gaat het trio aan de slag. Ieder pakt zijn/haar eigen doek aan. Houd op dat moment wel rekening met de andere 2 doeken uiteraard, deze zullen later goed bij elkaar moeten aansluiten. Ieder persoon mag uiteraard zijn eigen schilder techniek toepassen. Hoe creatiever… hoe gekker en leuker het eind resultaat zal zijn! Nadat de schilder kunstwerken klaar zijn, gaan jullie de 3 schilderijen aan elkaar koppelen. Wij zorgen voor de assemblage materialen, en jullie mogen zelfs nog nadenken op het kunstwerk te pimpen. Misschien staan we buiten in de natuur en kunnen takjes, blaadjes, takjes etc. een toevoeging worden?

 

Presentatie en prijsuitreiking
Tot slot volgt het klapstuk van deze leuke workshop. De teams mogen hun kunstwerk presenteren aan de andere teams. Hebben ze hun ontwerp gerealiseerd, of is het ineens een piramide geworden? We zullen het horen en aanzien in de veelal leuke en hilarische presentaties! Onder toezicht van een ‘deskundige’ jury, zal 1 team een prijs ontvangen. Criteria als samenwerking, originaliteit, realisatie en presentatie wordt uiteraard meegenomen. Wie worden de winnaars!?

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg en start workshop
 • Presentaties en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld 1 a 2 uur, mede afhankelijk van uw tijd en groepsgrootte.

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek de Team Schilderen workshop voor:

 • Een vaste prijs t/m 30 bedraagt €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €30 per persoon

Overig:

 • Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en schilder doeken met verf en kwasten, en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • Graag verzorgen wij dit uitje ook in uw woonplaats naar keuze. Prijs op aanvraag.
 • Locatie-, tent-, tafelhuur op aanvraag
 • Soms dienen wij enige extra handelingskosten (los/laadkosten) te berekenen als de workshop locatie niet makkelijk bereikbaar is (vanaf de auto).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden vanaf 30 personen

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de workshop voor € 9 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de workshop voor € 9 p.p. extra.
 • Rondleiding: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze stad kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor 25 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €15 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €25 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: bezoek met ons een museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor €15 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 25 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?