Solex Tour Breda

Boek hier nu een Solex Tour. Samen met vrienden of collega’s op ouderwetse scooters Breda bekijken vanuit een nieuw, ouderwets opzicht!

De Solex 3800 roept een nostalgisch gevoel op. Deze snorfietsen komen oorspronkelijk uit Frankrijk (1918) en het rijwiel met motor, type 3800, werd in 1966 gefabriceerd. Dit type (45 jaar oud!) kun jij nu in Breda gaan besturen. Voor stadsritten zetten wij type 4800 in, vanwege intensiever verkeer en stadsverlichting (ideaal bijvoorbeeld tijdens de Lichtjesroute). Tijdens deze tour leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een Solex. Het rijden op deze snorfiets is een unieke en zeer bijzondere ervaring, je gaat voor je gevoel terug in de tijd, en het is een leuke bezigheid! Bij deze activiteit krijgt iedere deelnemer 1 Solex. Tijdens de Solex Tour gaat er een gids mee, die langs diverse highlights en door stukken natuur rijdt.

Het mooie van onze Solex Tour is dat wij op elk gewenste locatie starten, maar ook weer op elk gewenste locatie eindigen. Wilt u dus bij uw congreslocatie, hotel, bedrijf of vereniging in Breda starten, dan is dat mogelijk. En we eindigen bijvoorbeeld bij de diner locatie! De route en tijd stemmen wij met u af, vanaf 15 Solexen tot wel honderden stuks.

NIEUW 2019: E-Scooters

Goed om te weten:

 • De Solexen en e-choppers transporteren wij per vracht naar elk gewenste locatie. U kunt dus ook een eigen locatie opgeven, een hotel, restaurant, bij u op kantoor? Omdat wij transporteren kunnen wij desgewenst ook elders eindigen.
 • Voor Solex of E-chopper rijden heeft u minimaal en snorfiets rijbewijs nodig.

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg voertuig
 • Start tour met onze begeleiding / gidsen OF een puzzeltour
 • Optie: drinkpauze tussendoor
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze begeleiding onderweg
 • Retour en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek een Solex Tour in Breda voor:

Prijs t/m 20 personen €1100 exclusief 21% btw**
Prijs vanaf 20 personen vanaf €55 p.p. exclusief 21% btw**

Solex wordt afgeleverd met volle tank, duur tour is 2 max. uur.
Elk 1/2 uur extra tegen €10 meerprijs per persoon.
Tegen geringe meerkosten verzorgen wij de Solex tocht ook in uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €250.
Tegen meerprijs reserveren wij graag tussenstops, lokale horeca, musea, begeleiding met feitjes/weetjes onderweg erbij.

U kunt desgewenst op punt A starten (lossen en starten we daar) en eindigen op punt B (laden en eindigen we daar).

**Afhankelijk van uw wensen, locatie en totaalprogramma, kunnen er meerkosten aan verbonden zijn zoals catering, parkeerkosten en extra reiskosten. Wij dienen de solexen makkelijk te kunnen lossen en laden met trailer bij de start en eind locatie.  Vraag een offerte op!

Deze prijs is inclusief begeleiding (gidsen) of een puzzeltour, onze organisatie en vrachtkosten (Solexen op elk gewenste locatie lossen en laden).U regelt zelf een reis/ongevallen verzekering voor onderweg.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?