Sneeuwspelen Breda

Op de sneeuwbanen in Nederland kun je heerlijk skiën en snowboarden. Maar deze sneeuwbaan kan ook afgehuurd worden voor de te gekke en hilarische sneeuwspelen compleet verzorgd door Be Relactive Events. Tijdens de sneeuwspelen ga je met je collega’s de strijd aan. Onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs gaan jullie in competitievorm verschillende teamspellen doen. Na het ontvangst door onze instructeurs krijgen jullie snowboots van de sneeuwbaan. Dus snel jas aan, muts op, handschoenen aan en de sneeuwpret kan beginnen. Op de sneeuwbaan worden de teams gemaakt en gaan zij gedurende het uur of twee uur de strijd met elkaar aan in een aantal van de onderstaande onderdelen. Afhankelijk van de grootte van de groep, capaciteit op de sneeuwbaan en tijdsduur bepalen we het exact aantal sneeuwspelen. Grote groepen krijgen een keuze of wisselprogramma. Naast Montana komen wij ook geregeld bij SnowWorld ter infomatie.

 • Ringsteken: Glij met een mega frisbee naar beneden en prik zoveel mogelijk ringen op je weg. Helpen je collega’s wel goed genoeg?
 • Human snow bowling: Op een slee dien je tien kegels omver te gooien. Je collega’s duwen je af. Durf jij het aan?
 • Fun curling on snow: Laat de curling stenen zo dicht mogelijk bij het centrum glijden. Bepalen jullie wel de juiste hoogte en snelheid?
 • Sneeuwblindheid spel: Je collega heeft iets te lang in de zon gekeken en is blind…..jullie moeten hem of haar helpen de juiste voorwerpen te vinden. Hilariteit gegarandeerd, communicatie en leiderschap staan centraal.
 • Estafette einstein spel: Tijdens deze hilarische race gaan alle teams op een mega frisbee en of band naar beneden. Eenmaal beneden ontvangen zij een winterse vraag, die het team correct moet beantwoorden. Wie speelt efficiënt, slim en tactisch.
 • IJssculpturen: veelal een keuze of wissel activiteit met de sneeuwspelen.

Uiteindelijk worden de Sneeuwspelen met de prijsuitreiking afgesloten en kan iedereen opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein.

Feestavond:
Uw avond wordt afgesloten met een besloten feest in de apres ski bar van Montana! Een DJ of band staat voor u klaar. Of we maken er een heus thema feest van zoals Ik hou van Holland feest, of ons moorddiner spel met de Moord op de Skileraar.  Ook voor een gezellige pubquiz of apres ski quiz bent u aan het goede adres. Vraag naar de mogelijkheden!

Landelijk programma

Ontvangst bij de sneeuwbaan met optioneel koffie, thee, warme chocomel en iets lekkers
Optie: Lunchbuffet vooraf
Uitleg sneeuwspelen, teams formeren van normaal 6 tot 8 personen per team
Start sneeuwspelen met veel interactie met elkaar en de instructeurs
Leuke prijsuitreiking en afsluiting
Optie: Borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

De Sneeuwspelen duren vanaf uitleg/omkleden tot en met de prijsuitreiking circa 1,5 tot 2 uur (hierbij 1 uur in de sneeuw). Groepen vanaf 33 personen gaan in een wisselprogramma veelal 2 uur de sneeuw in, totale duur dan circa 2,5 uur. U kunt het programma vrijblijvend uitbreiden met catering (uw entree toegangskaart wordt dan ook €5 per uur goedkoper). Wij stellen graag een maatwerk programma met u af.

Prijzen exclusief 9% btw, uitvoering in Nederlands of Engels

De volgende prijzen gelden voor onze partner indoor sneeuwbanen (overige sneeuwbanen op aanvraag)

 • Een vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €1200
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs per persoon €40

Deze prijs is inclusief onze begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen, toegangskaart 1 uur tot de sneeuwbaan en bruikleen snowboots. Verder verwacht de sneeuwbaan dat u in de horeca een lunch of diner of après ski party afneemt. Als u alleen voor de sneeuwspelen wilt komen, geldt een toeslag.

 • Mocht u een half uur langer sneeuwspelen wensen te boeken, geldt een toeslag van €7,50 p.p.
 • Skipakken huur en kluisjes huur is tegen meerkosten.
 • Grote groepen combineren we altijd met ijssculpturen of een quiz (eventueel in een wisselprogramma).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

OPTIE; IJssculpturen naast de sneeuwbaan (als keuze programma of wissel programma)

 • IJssculpturen workshop t/m 30 personen €1200
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €40 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijs is inclusief verzorgen van werktafels t/m 30 personen. Daarboven tegen meerprijs.

OPTIE; Maatwerk quiz (met of zonder onze quiz master)

 • Maatwerk Quiz op app, zonder onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €300
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €10 per persoon
 • Maatwerk Quiz met onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €25 per persoon

De quiz en is mogelijk op basis van beschikbaarheid van een ruimte op de sneeuwbaan. Eventuele ruimtekosten die het complex vraagt, belasten wij aan u door (uiteraard na overleg). Of we gaan met elkaar in de buurt naar een leuke (horeca)locatie toe.

Heerlijk eten & drinken & feesten vanaf 30 personen
Wij kunnen catering op de sneeuwbaan verzorgen, denk hierbij aan lunches, borrels en diner buffetten. Eten en drinken worden aan de hand van uw behoeften en budget samengesteld en soms gaan we dan ook ergens anders heen. Lunches zijn vanaf €20 per persoon en buffetten vanaf €30 per persoon verkrijgbaar. Een ontvangst met koffie of thee en gebak kost vanaf €8 per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en informeer naar onze exacte prijzen per sneeuwbaan.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?