Sneeuwspelen Breda

Op de sneeuwbanen in Nederland kun je heerlijk skiën en snowboarden. Maar deze sneeuwbaan kan ook afgehuurd worden voor de te gekke en hilarische sneeuwspelen compleet verzorgd door Be Relactive Events. Tijdens de sneeuwspelen ga je met je collega’s de strijd aan. Onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs gaan jullie in competitievorm verschillende teamspellen doen. Na het ontvangst door onze instructeurs krijgen jullie snowboots van de sneeuwbaan. Dus snel jas aan, muts op, handschoenen aan en de sneeuwpret kan beginnen. Op de sneeuwbaan worden de teams gemaakt en gaan zij gedurende het uur of twee uur de strijd met elkaar aan in een aantal van de onderstaande onderdelen. Afhankelijk van de grootte van de groep, capaciteit op de sneeuwbaan en tijdsduur bepalen we het exact aantal sneeuwspelen. Grote groepen krijgen een keuze of wisselprogramma. Naast Montana komen wij ook geregeld bij SnowWorld ter infomatie.

 • Ringsteken: Glij met een mega frisbee naar beneden en prik zoveel mogelijk ringen op je weg. Helpen je collega’s wel goed genoeg?
 • Human snow bowling: Op een slee dien je tien kegels omver te gooien. Je collega’s duwen je af. Durf jij het aan?
 • Fun curling on snow: Laat de curling stenen zo dicht mogelijk bij het centrum glijden. Bepalen jullie wel de juiste hoogte en snelheid?
 • Sneeuwblindheid spel: Je collega heeft iets te lang in de zon gekeken en is blind…..jullie moeten hem of haar helpen de juiste voorwerpen te vinden. Hilariteit gegarandeerd, communicatie en leiderschap staan centraal.
 • Estafette einstein spel: Tijdens deze hilarische race gaan alle teams op een mega frisbee en of band naar beneden. Eenmaal beneden ontvangen zij een winterse vraag, die het team correct moet beantwoorden. Wie speelt efficiënt, slim en tactisch.
 • IJssculpturen: veelal een keuze of wissel activiteit met de sneeuwspelen.

Uiteindelijk worden de Sneeuwspelen met de prijsuitreiking afgesloten en kan iedereen opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein.

Feestavond:
Uw avond wordt afgesloten met een besloten feest in de apres ski bar van Montana! Een DJ of band staat voor u klaar. Of we maken er een heus thema feest van zoals Ik hou van Holland feest, of ons moorddiner spel met de Moord op de Skileraar.  Ook voor een gezellige pubquiz of apres ski quiz bent u aan het goede adres. Vraag naar de mogelijkheden!

Landelijk programma

Ontvangst bij de sneeuwbaan met optioneel koffie, thee, warme chocomel en iets lekkers
Optie: Lunchbuffet vooraf
Uitleg sneeuwspelen, teams formeren van normaal 6 tot 8 personen per team
Start sneeuwspelen met veel interactie met elkaar en de instructeurs
Leuke prijsuitreiking en afsluiting
Optie: Borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

De Sneeuwspelen duren vanaf uitleg/omkleden tot en met de prijsuitreiking circa 1,5 tot 2 uur (hierbij 1 uur in de sneeuw). Groepen vanaf 33 personen gaan in een wisselprogramma veelal 2 uur de sneeuw in, totale duur dan circa 2,5 uur. U kunt het programma vrijblijvend uitbreiden met catering (uw entree toegangskaart wordt dan ook €5 per uur goedkoper). Wij stellen graag een maatwerk programma met u af.

Prijslijst

Boek 1 uur op de sneeuwbaan:

Aantal personenPrijs
<16€490
16-32€32,50

Bijbehorende informatie:

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en leuke groepsfoto en prijsuitreiking met prijzen en geldig op Montana Snowcenter Westerhoven. Prijs is verder inclusief toegangskaart 1 uur tot de sneeuwbaan + bruikleen snowboots. Verder verwacht Montana Snowcenter dat u in de horeca een lunch, diner en/of borrelarrangement cq. après ski party afneemt.

Meerprijzen:
– Mocht u alleen de sneeuwspelen wensen te boeken (met eventueel een ontvangstdrankje erbij), en u vertrekt na de sneeuwspelen direct (zonder lunch/diner/borrel) geldt een toeslag van €5 p.p.

– Mocht u een half uur langer sneeuwspelen wensen te boeken, geldt een toeslag van €7,50 p.p.

– Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze sneeuwspelen ook op een andere sneeuwbanen in Nederland of België.

Prijzen bij groepen van 33 – 64 personen

Bij groepen vanaf 33 personen gaan wij een wisselprogramma of keuzeprogramma met ijssculpturen samenstellen. De ijssculpturen workshop verzorgen wij in de sneeuwhal naast de sneeuwspelen, deelnemers hebben dus zicht op elkaar. We maken altijd een leuke gezamenlijke groepsfoto op de piste. Ook hier verzorgen wij de volledige begeleiding, organisatie, materialen, ijsblokken en tafels. Wij gaan er verder van uit dat de keuze verhouding ongeveer 50-50% zal zijn (anders altijd in overleg). Elk groepje van 3 personen krijgt van ons een ijsblok en sculptuur materialen.

 Optie 1: Keuze programma 1 uur op de sneeuwbaan   
Sneeuwspelen of IJssculpturen van 33 t/m 64 personen             32,50 p.p. 

– inclusief 1 uur entree tot de sneeuwbaan en allen snowboots

Meerprijzen:
– Mocht u alleen de sneeuwspelen/ijssculpturen wensen te boeken (met eventueel een ontvangstdrankje erbij), en u vertrekt hierna zonder lunch/diner/borrel geldt een toeslag van €5 p.p.

– Mocht u een half uur langer in de sneeuw wensen te boeken, geldt een toeslag van €7,50 p.p.

– Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze keuze activiteit ook op een andere sneeuwbanen in Nederland of België.

 Optie 2: Wissel programma 2 uur op de sneeuwbaan   
Sneeuwspelen en IJssculpturen van 33 t/m 64 personen            € 65,00 p.p. 

– inclusief 2 uur entree tot de sneeuwbaan en allen snowboots

– inclusief dubbele ijsblokken

 Meerprijzen:
– Mocht u alleen de sneeuwspelen/ijssculpturen wensen te boeken (met eventueel een ontvangstdrankje erbij), en u vertrekt hierna zonder lunch/diner/borrel geldt een toeslag van €5 p.p.

– Mocht u een half uur langer in de sneeuw wensen te boeken, geldt een toeslag van €7,50 p.p.

– Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze keuze activiteit ook op een andere sneeuwbanen in Nederland of België.

Groepen vanaf 65 personen
Groepen groter dan 65 personen in overleg. We gaan dan een 3e keuze activiteit voorstellen zoals een VR Game, Après Ski Quiz of vrij Skiën/Snowboarden. De verhouding sneeuwspelen en ijssculpturen wordt aangepast, in overleg.
Overige informatie

Neem eigen warme kleding mee en handschoenen. Een spijkerbroek met warme winterjas is in principe al voldoende. Neem eventueel een eigen skipak / skibroek mee. Optioneel kunt u bij Montana een skipak en/of handschoenen huren.

Huur Skipak                                           € 6,00 p.p. (ter plaatse te huren)

Handschoenen                                       € 4,00 p.p. (ter plaatse te huren)

Huur kledinglocker (per dag)             € 1,00 per dag

Na de winterspelen gezellig naar de Après ski bar voor drankjes en wellicht een hapje. Wij verzorgen als uitbreiding graag een top quiz, prijs exclusief btw:
Winter Après ski quiz of een pub quiz t/m 32 personen                         €400
Winter Après ski quiz of een pub quiz 33-64 personen                           €650
Winter Après ski quiz of een pub quiz >64 personen                               in overleg

Hierbij gaan wij er vanuit dat wij de Rockybar te Montana voor u af kunnen huren. Prijs is inclusief quiz master, muziek, geluidsinstallatie en 4 á 5 gevarieerde quiz rondes (foto-, muziek-, algemene-, bonus- en raadsel ronde). Meerprijs DJ met DJ Booth hele avond voor €950 exclusief btw.

**Voor en of na de sneeuwspelen kunt u heerlijk eten en drinken bij Montana Snowcenter. Er is een restaurant beschikbaar en voor grote groepen een aparte ruimte (Rocky bar met eigen bar). Graag verzorgen wij voor u een totaal arrangement, waarbij u ook 1 contactpersoon heeft en 1 factuur en is bij ons te boeken vanaf 25 personen (zie ook https://www.montana-snowcenter.nl/groepen/):

Luxe lunch buffet voor                                     €12.50 p.p.

Stamppotten buffet voor                                  €25 p.p.

BBQ buffet vanaf                                               €25 p.p.

Drankafkoop standaard 3 uur                        €20 p.p. (extra uur €5 p.p.)

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?