Segway Tour Tilburg

Boek hier een leuke Segway Tour in Tilburg. Duurzaam touren met een gids door de stad. Laat je verrassen door deze unieke en innovatieve voertuigen!

Deze Segway Tour  Tilburg is een must-do, duurzaam, uniek en vrijwel altijd uit te voeren (immers bij slecht weer verstrekken we poncho’s of gaan we een workshop onder een afdak verzorgen). Allereerst starten wij het programma bij een hotel of parkeerterrein. Daarna is er een introductie voor het leren van de basistechnieken (training), en wordt vervolgens een route met de gids afgelegd. De route gaat langs diverse highlights van Tilburg. De totale activiteit zal circa 1,5 tot 2 uur duren (mede afhankelijk van de grootte van de groep).

Een wisselprogramma is ook mogelijk en dan maken we (volgens afspraak) 2, 3 of meer groepen. De wachtende deelnemers zullen een andere activiteit uitvoeren (denk aan een rondleiding, museum bezoek, workshop, puzzel opdracht, Escaperoom), of zij kunnen bijvoorbeeld een drankje/lunch nuttigen. De groep die aan de Segway Tour start, gaat na de training op pad of neemt een workshop af. Na een uur zal de volgende groep van start gaan.

Verder is er ook nog een fiets/segway tour te boeken. Niet alleen prijstechnisch interessant, waarbij alle deelnemers de Segway onderweg ervaren, ook is het vaak prettig voor (een aantal) deelnemers om tussendoor te fietsen. Daarnaast kunnen we voor de sportievelingen ook steppen inzetten. De snelheid van de Segway, fiets en of step is nagenoeg gelijk, dus ideaal. Segway rijden is vaak nieuw en ook spannend, een aantal fietsen of steps erbij wordt vaak als prettig ervaren. Wij adviseren u graag!

De segway

De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelf-gebalanceerde personenvervoermiddel ter wereld. Het rijden op een Segway is niet alleen een unieke en zeer bijzondere ervaring, waardoor vervoer niet langer een noodzakelijk kwaad is, maar het is ook een leuke bezigheid! Wij hebben voor jou een keuze uit een unieke tocht met gids of een voordelige workshop.

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een parkeerterrein, afgesloten terrein of groot plein (voor de training)
 • Optie vooraf: drankje, lunchbuffet
 • Uitleg Segway beleving en training
 • Start Segway workshop of tocht
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek een Segway Tour voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€1125,-
15-50€75,- p.p.
>50€73,- p.p.

Vraag te allen tijde een offerte aan, dan kunnen wij in overleg met u treden hoeveel Segways beschikbaar zijn.

Optioneel een wisselprogramma met fietsen of steppen (vooraf bepalen). De onderstaande opties gaan over 50% fietsen/steps, en 50% segways:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<20€1300,-
20-50€65,- p.p.
50-50€63,- p.p.
>150Op aanvraag

Meer dan 80 personen, mogelijkheden tot een keuze- of wisselprogramma.

Andere optie is onze Segway workshop vanaf €55 per persoon.

De prijs is inclusief professionele begeleiding, organisatie en reflecterende hesjes tijdens de tour. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze tocht ook in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?