The Phone Game Tilburg

The Phone Game is een gezellig en spannend teamspel en vraagt om een goede coördinatie en spelinzicht. Bij ontvangst in het café/restaurant in Tilburg gaat ineens een telefoon over. Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt…. De game gaat van start! Mister X bevindt zich ergens in het centrum van Tilburg met vele prijzen. Het doel, zorg dat jullie team Mister X het eerste weet op te sporen!

Via WhatsApp berichten ontvangen jullie opdrachten. Na het succesvol volbrengen van elke opdracht volgen weer nieuwe instructies. Beetje bij beetje geeft Mister X informatie over zijn verblijfplaats prijs en komen de teams dichter bij hun einddoel. Wat ze echter niet weten is waar de andere teams zich bevinden, zullen ze op tijd zijn?!

De opdrachten zijn gecentreerd in en rond het centrum van Tilburg, de teams zullen hun omgeving moeten gebruiken om de locaties van de opdrachten te vinden en deze te vervullen. Het team dat Mister X als eerste vindt, wint het spel en mag de prijs houden.

LET OP: We dienen minimaal 2 weken vooraf (bij voorkeur in geheim vanuit de organisatie) alle teamcaptains te weten, zodat wij hen in het restaurant café kunnen bellen!

Landelijk programma (the phone game)

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg The Phone Game en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
 • Start The Phone Game en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek The Phone Game in Tilburg voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€337,50
15-50€22,50 p.p.
50-150€20,50 p.p.
>150€19.50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?