Mountainbike Tour Tilburg

Stap op de mountainbike en tour mee naar het terrein van Tilburg! Een duurzaam, inspannend, challenging en vooral leuk bedrijfsuitje!

Wij starten het programma op een locatie in Tilburg, bij uw hotel of eventueel sporthal. Daarna volgt een introductie, het op maat stellen van de zadelhoogte en het leren van de basistechnieken van de mountainbike. Wanneer iedereen er klaar voor is, wordt de route met de gids afgelegd. Deze route zal naar een origineel mountainbike parcours gaan, in de buurt van Tilburg. Wij maken hierbij gebruik van officiële mountainbike routes. Tevens zullen wij tijdens de tour (desgewenst) onderweg nog een stop maken, om te relaxen of wat te drinken, waarna we eindigen bij de startlocatie. Wij onderscheiden in de tours een recreatieve mountainbike tour en een sportieve mountainbike tour. Verder splitsen wij bij grote groepen de groep in subgroepen van verschillend niveau.

Tocht op jouw locatie
Wij komen met mountainbikes en begeleiding graag naar uw locatie. Of dat nu een startlocatie in een stad is of ergens in de natuur (Nationaal Park oid) is, maakt niet uit. Wij starten elk programma ergens in Nederland of België (Ardennen!). Vooraf wordt in overleg een route bepaald en of deze recreatief of sportief wordt. Op de dag zelf brengen wij de mountainbikes op de afgesproken locatie en na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt de route met onze gids(en) afgelegd. We eindigen weer bij de startlocatie of desgewenst elders.

Een mountainbike tour kan inspannend zijn, een douche na afloop kan prettig zijn. Wij kunnen dit in overleg met u (als u bijvoorbeeld niet in een hotel verblijft) verzorgen.

Een Mountainbike

Een mountainbike, ook wel ATB (All Terrain Bicycle) genoemd, is een fiets gemaakt om offroad te rijden, op onverharde wegen of paden. Voor het berijden van een moeilijk begaanbaar terrein is het nodig om enkele technieken onder de knie te hebben. Sommige basistechnieken zijn makkelijk te leren, anderen zoals een bunny hop zijn een stuk lastiger. Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een ATB en krijgt iedere deelnemer 1 mountainbike. Tijdens de route gaat er een ervaren gids mee, die vanaf de start locatie naar en in het bos zal rijden.

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een locatie in Tilburg of elders
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • Mountainbike uitdelen (maat S, M, en L) inclusief helmen
 • Uitleg mountainbike, remmen en versnellingen
 • Met elkaar en gids(en) op pad, grote groepen met verschillend niveau
 • Optie onderweg: drinkpauze
 • Retour teams en afsluiting (op verzoek douche gelegenheden)
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek een Mountainbike Tour bij Tilburg voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<20€600,-
20-50€30,- p.p.
50-100€28,- p.p.
>100Op aanvraag

Prijzen zijn inclusief huur mountainbike met helm, gelost en geladen op elke locatie. Deze prijs is verder inclusief begeleiding (met BHV/EHBO) en organisatie, we stemmen een maatwerk programma op niveau en route met u af. Deze prijs geldt voor alle mountainbike tours in regio Tilburg voor circa 2 a 2,5 uur. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij langere tours, of een mountainbike tour in uw woonplaats (veelal inspecteren wij de mountainbike route dan ook vooraf). Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Optie: Omkleed ruimte vooraf en/of douche gelegenheid na afloop, op verzoek en tegen kleine toeslag. In regio Eindhoven werken wij met een aantal locaties hiervoor samen.

Extra mogelijkheden

 • Voor of na de mountainbike tour een leuke Citygame of in de bossen Expeditie Robinson of Levend Stratego teambuilding spel. Een combiprogramma is altijd met korting!
 • Bier proeverij: Leuk voor na de tocht. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons voor € 15,00 p.p. extra.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de tocht. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons voor € 20,00 p.p. extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?