Minute to Win it

Ga de uitdaging aan met je collega’s en test je leiderschapskwaliteiten en communicatievaardigheden, want die ga je nodig hebben tijdens deze hilarische teambuilding game. Je gaat in teams verschillende opdrachten vervullen waar je per opdracht beperkt de tijd voor krijgt. Wie is de snelste, slimste, denkt het meest logisch na of heeft de beste balans?

In totaal zijn er circa 12 opdrachten (duur: circa 1 uur) of 20 opdrachten (duur: circa 1,5 uur) waarbij diverse keren één persoon uit het team naar voren komt. Zij gaan tijdens die opdracht de strijd met elkaar aan. Het team mag zelf beslissen wie zij daar het meest geschikt voor achten. Echter hebben wij ook een groot aantal opdrachten waarbij het hele team aan de bak moet, of 2 of 3 deelnemers. Dus veel variatie! Bij iedere opdracht is een andere vaardigheidnodig dus tactiek, overleg en een goede samenwerking zijn van essentieel belang! Voor elke opdracht zijn punten te verdienen die je scoort voor je team. Een greep uit onze minute to win it opdrachten zijn De Mummie, fluitje beschuitje, de wet van Newton, brain game, door het oog van de naald, Tangram, Puzzel mania, Rebus, enzovoorts. Op het einde maakt de begeleiding de winnaar bekend. Dus ga de uitdaging aan en ga er met de hoofdprijs vandoor!

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant, op kantoor of andere geschikte locatie (hotel bijvoorbeeld)
 • Optie: drankje, lunchbuffet of diner vooraf
 • Uitleg,  teams formeren van (normaal) 6 tot 8 personen per team
 • Start Minute to Win it met veel interactie met elkaar
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Minute to win it activiteit duurt afhankelijk van het aantal pauzes voor eventueel een lunch, proeverij of pauze circa 1,5 tot 2,5 uur.

Prijslijst

Boek Minute to Win it voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€375,-
15-50€25,- p.p.
50-150€23,- p.p.
>150€22,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?