Ken je Collega (Tilburg & Breda)

Ken je Collega is een leuke creatieve en interactieve workshop, boordevol opdrachten en diepgang. Wij gaan niet de psycholoog of P&O-manager uithangen, maar dagen jullie uit in verschillende thema’s en opdrachten. Hierbij staat het Enneagram model centraal. Ontdek welk type je bent en doorzie wat je doet, waarom je het doet en wat dat betekent voor je collega’s. In deze workshop krijg je samen met je collega’s helder welk karaktertype je laat zien in het werk. Help elkaar door feedback te geven en krijg mooie en soms misschien confronterende inzichten. Deze inzichten helpen jullie om het gedrag van elkaar beter te begrijpen.

Ken je Collega bestaat verder uit een aantal leuke (team)opdrachten. Ga in teams aan de slag en leer je collega op een andere manier beter kennen! Het gaat bijvoorbeeld over opdrachten als:  communicatie, vertrouwen, leiderschap, dromen, eerste indruk, mentale kwesties, cultuur, MVO en presentatie. Afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbare tijd stellen wij een optimale workshop samen. Na afloop weet u gegarandeerd meer over uw collega’s!

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door ons merk coachingskamer Eindhoven.

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg en start workshop met veel interactie met elkaar
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld circa 2 tot 3 uur.

Prijslijst

Boek een workshop Ken Je Collega voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
T/m 15€750,-
15-150€750 + €35,- per extra deelnemer (na 15)
>150Op aanvraag
 • Deze prijs is inclusief een of meer fun begeleiding, een trainer, (pre)organisatie en afstemming programma
 • Deze prijs is exclusief btw, eventueel huur van de locatie en AV middelen. Bij afname van catering is de locatie soms kosteloos. Vraag naar de mogelijkheden!
Goed om te weten

Prijzen voor uitbreidingen & varianten in overleg

Deze workshop is binnen (soms bij mooi weer buiten, maar een beamer is wel gewenst). Voor of na de workshop is wellicht een buitenactiviteit nog gewenst zoals een tour, citygame of leuke tocht. Vraag een offerte op!
U kunt ook de locatie bij ons aanvragen, wij zullen dan een geschikte ruimte opvragen eventueel met een lunch, diner en/of extra vergaderruimte tijd.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?