Indoor Office Winter Games Tilburg

Als variatie op onze normale Indoor Office Games, zijn er nu ook de Winter Office Games! Ga de strijd aan en win met je team de titel ‘Champion of the Office Games’ waarbij de middag of avond in het teken staat van competitie, gezelligheid en teambuilding. Doe mee met onze editie van The Office Games en ga voor de winst! Deze leuke indoor teambuilding is mede in het leven geroepen door de intrede van de Werkkostenregeling (WKR) en is een mix vol actieve en recreatieve teamspellen die in de kantine, hal, ruimte, of op het parkeerterrein plaats kunnen vinden. Uw personeel wordt verdeeld in meerdere teams en de strijd kan beginnen!

Toelichting werkkostenregeling (WKR)
In 2015 is secundair loon aangepast en mag u uw werknemers belastingvrije verstrekkingen en vergoedingen doen, maar deze mogen in totaal niet meer zijn dan de vrije ruimte van 1,2% van de totale fiscale loonsom. Gebeurd dit wel, dan moet er 80% belasting over betaald worden. Dit beperkt u mogelijk in het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsuitje….. Er zijn echter een paar opties waardoor u de WKR kunt omzeilen. Zo kunt u een teambuilding activiteit op uw eigen locatie organiseren, zoals The Office Games!

Welke spellen?
Afhankelijk van de grootte van uw groep, uw beschikbare ruimte (oppervlakte) en de tijd dat beschikbaar is, stellen we een optimaal programma in overleg met u samen. Uitgangspunt is dat we even aantal teams samenstellen van circa 8 personen per team. In een roulatieprogramma zullen de teams tegen elkaar strijden in verschillende rondes (proeven). Naast de traditionele Mega Jenga, Mega Twiter, een spel waarin blindelings vertrouwen centraal staat, Einsteins denkspel, tactisch touwtrekken op 4 m2, teambuilding opdrachten waarin communicatie en leiderschap centraal staan en nog meer, zijn er nu de Winterse Spellen bijgekomen. Dit zijn spellen zoals pull schuiven, hamertje tik en meer. Het programma sluiten wij vealal af met een leuk finale ronde vol met puzzels. Welk team zal uiteindelijk de meeste punten verdienen en de titel ‘Champion of the Office Games’ krijgen?

Landelijk programma

 • Ontvangst op de eigen werkvloer
 • Optie: Zullen wij de catering verzorgen?
 • Uitleg The Office Games, teams formeren van 8 personen per team
 • Start The Office Games met veel interactie onder elkaar (teams tegen teams)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, of barbecue op locatie

Prijslijst

Boek de Indoor Office Winter Games in Tilburg voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€412,50,-
15-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Bier proeverij: Leuk om te doen na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf € 20,00 p.p. extra (inclusief hapjes).
 • Wijn proeverij: Leuk om te doen na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf € 25,00 p.p. extra (inclusief hapjes).
 • DJ of band op aanvraag.
 • Groepen groter dan 50 personen ondersteunen wij graag met beamer presentatie en geluid met microfoon. Deze kunnen wij eventueel tegen meerprijs verzorgen.
 • Ten behoeve van catering vooraf en achteraf kunnen wij op locatie deze service verzorgen. Vraag naar ons foodbook!

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?