IJssculpturen Breda

IJssculpturen Breda is een creatieve en unieke workshop waarbij je in groepjes aan de slag gaat met een ijsblok. Na het kiezen van een origineel thema krijgt ieder groepje van 3 tot maximaal 6 personen een instructie- en schetsformulier. Wij zullen zorgen dat niets ontbreekt aan werktuigen en gaan er een echte teambuilding activiteit van maken! Een belangrijk element in deze clinic is het hoge fun gehalte, dus niet al te serieus maar gewoon lekker sculpturen en veel hilariteit. In deze clinic leren we iedereen de kneepjes van het vak en zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een “deskundige” jury waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen!

Landelijk programma (ijssculpturen)

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant of bij u op locatie
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • Uitleg, teams formeren van 3 personen per ijsblok
 • Start workshop (drankjes tussen door op verzoek mogelijk, afhankelijk van de gekozen locatie)
 • Presentatie van de ijssculpturen door de groepjes (verrassend en hilarisch)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner, barbecue, thema feest

Prijslijst

Boek een workshop IJssculpturen voor:

Uw prijzen exclusief 21% btw regio Breda o.b.v. 3 personen per ijsblok

 • IJs Sculpturen t/m 18 personen (6 groepjes) is te boeken voor €675
 • IJs Sculpturen per groepje van 3 personen extra €112,50 (bij de reservering bepalen we het aantal groepjes (teams) en staat dan vast).

Optioneel en vooraf te boeken: Met 2 personen aan een ijsblok berekenen we €10 per persoon extra.

Overige regio’s in heel Nederland en België: Tussen de €75 en €350 aan reis- en manuurkosten extra. Zie uw e-mail voor de exacte prijs.

Additionele meerprijzen exclusief btw
 op basis van beschikbaarheid

 1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
 2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
 3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
 4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de ijsblokken meestal met lekbakken. Meerprijs per lekbak bedraagt €5 per stuk (per ijsblok) extra. Soms is een lekbak niet nodig, en mogen ijsstukken op de vloer komen (betonnen vloer bijvoorbeeld met afvoerputje in de buurt). Derden dweilen de vloer dan.
 5. De meeste ijsstukjes worden in de lekbak opgevangen, maar alsnog kan door het sculpturen ijsstukjes op de grond schieten. Als de vergader/horeca ruimte liever niet heeft dat de vloer nat wordt, kunnen wij deze extra voorzien van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens, voor of na de workshop verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Of laat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling tijdens de workshop ook voor € 5 p.p. extra.
 • Boek een extra Pub Quiz of Moordspel of Escape Spel (10 soorten op onze app) inclusief quiz master t/m 50 personen voor €450 extra. Grotere groepen in overleg. Prijs exclusief AV middelen en ruimte.
 • Combineer deze workshop met ijsspelen of fun curling op vrijwel alle ijsbanen van Nederland. De meerprijs bedraagt vanaf €25 per persoon extra (exclusief ijshuur- en entreekosten).
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?