Get the Picture Tilburg

Get The Picture Tilburg is een gezellig en ontspannen teamspel en vergt oog voor detail en samenwerking. Het spel is geschikt voor jong en oud, vanaf 10 personen tot een groep van wel honderden personen. Aan het begin van het spel krijgt ieder team een plattegrond en 50 foto’s mee. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk foto’s (shots) te herkennen en deze vast te leggen in je groep WhatsApp. Na de uitleg gaan jullie in teams op pad.

Middels de city map en fotokaarten gaan jullie de binnenstad van Tilburg verkennen. Jullie gaan op zoek naar de genomen detail foto’s. Dit kunnen highlights van Tilburg zoals het natuurmuseum Brabant, het Spoorpark, de Piushaven, maar ook diverse architectonische en monumentale panden en originele plekjes passeren de revue. Het zal niet meevallen om (alle) diverse shots te vinden, dus wil de ‘get the picture organisatie’ jullie graag helpen met tips!

Indien een team een fotokaartje heeft ontdekt, maakt zij van het pand of object een eigen foto met het team of teamlid erop. Deze foto stuurt het team naar de groep WhatsApp, zodat alle andere teams en de ‘get the picture organisatie’ deze ontvangen. Wordt het een standaard foto of is het team bereid om er een originele of te gekke (groeps)foto van te maken? Immers hoe origineler of gekker, er zijn extra bonuspunten te verdienen! Tevens krijgt het team dat het pand of object als eerste heeft gevonden de meeste punten, het tweede team die hetzelfde object of pand heeft gevonden krijgt ook punten, maar dan minder. Zo is er per foto een staffel opgesteld, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Hoe meer foto’s het team correct stuurt, des te meer punten zij verdienen. Het team met de meeste punten na afloop, wint de hoofdprijs!

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Get the Picture en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
 • Start Get the Picture en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek Get the Picture in Tilburg voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€300,-
15-50€20,- p.p.
50-150€18,- p.p.
>150€17,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?