Expeditie Robinson Spoorpark Tilburg

Wie kent ‘t niet van televisie. Diverse deelnemers die op een eiland worden gedropt en diverse proeven moeten ondergaan. Verschillende opdrachten waarbij de sterkste Robinson overblijft. Wij hebben een teamprogramma ontwikkeld waar veel variatie en humor in zit. Expeditie Robinson is één van onze toppers, gebleken ook uit de vele mooie recensies die wij ontvangen hebben. De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen unieke teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten.

Wil je de Robinson van de dag worden dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor jong en oud. Het team bepaalt zelf ook welke teamleden juist actief dan wel recreatief opereren. Zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken op staan, er worden verschillende vaardigheden verlangd. Tijdens de opdrachten verzamelen de teams positieve stemmen en volgt de eilandraad. Bij deze eilandraad brengen de teams hun stem uit voor haar beste Robinson(s). Verdeel je de stemmen namelijk tactisch dan krijg je misschien wel 2 of 3 teamleden in de finale. De finale start op verzoek met de befaamde eetproef en worden de finalisten voor de laatste keer op de proef gesteld tijdens The Last One Standing. Welk teamlid zorgt voor de teamwinst en is de ultieme Robinson van de dag en gaat er met de teamprijs vandoor?

Landelijk programma (expeditie robinson)

Ontvangst bij een gezellig café/restaurant

Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
–      Uitleg Expeditie Robinson en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
–      Aanvang spel, diverse proeven en last one standing finale
–      Leuke prijsuitreiking en afsluiting
Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Expeditie Robinson duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2,5 uur. Korter is mogelijk. U kunt het vrijblijvend uitbreiden met opties en catering. Wij stellen graag een maatwerk programma met u af.

Prijslijst Tilburg

Boek Expeditie Robinson in Tilburg voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€337,50
15-50€22,50 p.p.
50-150€20,50 p.p.
>150€19.50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?