Expeditie Robinson Sonsbeeck Park Breda

Wie kent ‘t niet van televisie. Diverse deelnemers die op een eiland worden gedropt en diverse proeven moeten ondergaan. Verschillende opdrachten waarbij de sterkste overblijft. Wij hebben een teamprogramma ontwikkeld waar veel variatie en humor in zit voor jong en oud. Expeditie Robinson Breda is één van onze toppers, gebleken ook uit de vele mooie recensies die wij ontvangen hebben. De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking.

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen unieke teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten. Wil je de Robinson van de dag worden dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor jong en oud, zoals een balkenspel, vertrouwensspel en tactisch touwtrekken. Het team bepaalt zelf ook welke teamleden juist actief dan wel recreatief opereren. Zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken op staan, er worden verschillende vaardigheden verlangd. Tijdens de opdrachten verzamelen de teams positieve stemmen en volgt de eilandraad. Bij deze eilandraad brengen de teams hun stem uit voor haar beste Robinson(s). Verdeel je de stemmen namelijk tactisch dan krijg je misschien wel 2 of 3 teamleden in de finale. De finale start op verzoek met de befaamde eetproef en worden de finalisten voor de laatste keer op de proef gesteld tijdens de Last One Standing. Welk teamlid zorgt voor de teamwinst en is de Robinson van de dag en gaat er met de teamprijs vandoor?

Landelijk programma (expeditie robinson)

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant in of bij een bosrijke omgeving
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Expeditie Robinson, 2 of meer teams formeren
 • Start spel met eerst vlag maken, teambuilding opdrachten en daarna de finale
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek Expeditie Robinson in Breda voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<20€550,-
20-50€22,50 p.p.
50-150€20,50 p.p.
>150€19.50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 1. Bierproeverij (3 bieren met zytholoog)                  € 15,00 p.p.
 2. Wijnproeverij (3 wijnen met vinoloog)                  € 20,00 p.p.  
 3. Buffet of barbecues, vanaf                                        € 25,00 p.p.  
 4. Feestavond met DJ of quiz op aanvraag
 5. Keuze activiteit, meestal vanaf 40 personen, zoals Robinson in combinatie met Mountainbike tocht, zandsculpturen workshop, Rondleiding, ed. op aanvraag.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?