Creative Challenge Tilburg

De Creative Challenge Tilburg game bestaat uit teambuilding, gezelligheid en is leerzaam. In dit spel wordt er een strijd gevoerd om als eerste de opdrachten te voltooien en de vragen juist te beantwoorden. Het spel wordt door spelers van teams gespeeld met een flinke dosis doorzettingsvermogen, creativiteit en humor. Bij ontvangst in een gezellig café/restaurant in Tilburg zal onze instructeur op jullie staan te wachten. Jullie krijgen een lijst met vele opdrachten mee, maar ook een foto-, en raadsel quiz. Samen met het team gaan jullie op pad. Het doel: zorg dat jullie team de meeste punten scoort binnen de afgesproken tijd! Via filmpjes en foto’s sturen jullie met behulp van WhatsApp bewijsmateriaal door. De tijd begint echter te dringen en de teams komen dichter bij hun einddoel. Wat ze echter niet weten is hoeveel punten de andere teams hebben gescoord, welk team zal er met de prijs vandoor gaan?!

De opdrachten zijn gecentreerd in en rond Tilburg centrum, met onder andere het het het natuurmuseum Brabant, het spoorpark, de Piushaven en vele andere bezienswaardigheden. De teams zullen hun omgeving, creativiteit en een dosis lef moeten gebruiken om de opdrachten te vervullen. Het team met de meeste punten, wint het spel en zal een prijs ontvangen!

Programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Tilburg Creative Game en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
 • Start Tilburg Creative Game en vele interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands en Engels

Boek de Creative Challenge in Tilburg voor:

 • creative challenge (op unieke app) t/m 30 personen bedraagt €750
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €25 per persoon

Deze prijs is inclusief begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, unieke app en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

Opties / meerprijzen (vanaf 30 personen)

 • Boek bij ons ook de horeca vooraf en/of achteraf, voor u 1 crediteur, voor €35 servicekosten. Prijzen op aanvraag.
 • Per team stelt u 1 teamcaptain aan, die op zijn/haar smartphone onze app downloadt. Tegen meerprijs van €75 per team verzorgen wij een iPad 9,7″ per team, u dient vooraf de keuze te maken welke optie u wenst. iPads op basis van beschikbaarheid.
 • Graag komen wij naar uw woonplaats voor deze teambuilding citygame (klik ook hier). Wij berekenen dan extra reis- en ontwikkelingskosten door variërend tussen de €75 tot €500.
 • In dit stadsspel is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in de app. Meerprijs op aanvraag.
 • Leuke teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling met extra bonuspunten tijdens uw tocht voor € 9 p.p. extra.
 • Streetgolf: Doorloop tijdens de tocht een parcours van 3 holes op Strijp-S. In hoeveel slagen (uiteraard met een soft balletje) bereikt elk team de hole? Scoor extra bonuspunten en boek streetgolf als extra teambuilding voor €12 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. We integreren dan kamers in dit spel, duur totaal wordt dan circa 3,5 uur(!). Meerprijs vanaf €25 p.p.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?