Bubble Voetbal

Zin een een gezellige, sportieve maar competitieve dag? Dan is bubble voetbal iets voor u. Trek de bubble bal om je heen en u gaat de competitie aan met uw collega’s of vrienden. Bij ontvangst, eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee, zal de instructeur alle regels uitleggen en dan kunnen jullie van start. Maar niet zonder een warming-up! Als iedereen warm is kan het toernooi echt beginnen. Met minimaal 4 tot maximaal 8 personen per team probeer je zo veel mogelijk doelpunten te scoren door de bal bij de tegenstander in de goal te schieten. Het leuke van bubble voetbal is dat je alle kanten op kunt duiken om de bal nog net tegen te houden, rollen dus! Als alle rondes zijn gespeeld vindt de prijsuitreiking plaats waar, op basis van de gewonnen wedstrijden, een team beloond wordt met de hoofdprijs.

Bubble voetbal wordt zowel indoor als outdoor verzorgd. Wij verzorgen deze in ijshallen, sporthallen, op grasvelden, parken en recreatie terreinen. Tegen meerprijs komen wij naar uw locatie.

Afhankelijk van het aantal deelnemers (en teams) zullen we een competitie programma samenstellen. De wedstrijden tussen 2 teams zijn relatief kort maar krachtig. Gegarandeerd gaat u zweten in deze ballen. De wedstrijd wordt begeleid door onze scheidsrechter.

Landelijk Programma

 • Ontvangst
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg bubble voetbal, teams formeren van (normaal) 5 tot 8 personen per team
 • Start bubble voetbal competitie
 • Optie: uitbreiding met extra teambuilding games door onze instructeur, of leuke tocht of citygame
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

Boek Bubble Voetbal (exclusief zaal) voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€450,-
15-50€30,- p.p.
50-150€28,- p.p.
>150€27,- p.p.
Verder:
 • Deze prijs is inclusief begeleiding, materialen, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • De zaalhuur (sporthal, ijshal, overige accommodatie) is op aanvraag, houdt rekening met circa €5 tot €10 per persoon toeslag. Gezien de sportieve aard van deze groepsactiviteit, is een douche gelegenheid na afloop wenselijk. Neem extra kleding mee!
 • Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze activiteit ook in uw woonplaats. Wij komen dan tegen transportkosten de materialen mee naar uw locatie. Vraag een offerte op.
 • Boek bubble voetbal in combinatie met een tour, city game of andere workshop en krijg korting!

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding & Brain games: Tijdens deze activiteit (voor de wachtende teams eventueel) verzorgt onze instructeur extra diverse verrassende teambuilding & Brain opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen, en wie is sterk in puzzelen? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons voor een meerprijs van € 15,00 p.p. extra.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na deze game. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons voor een meerprijs van € 25,00 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?