Après Ski Quiz & Party Breda

Relactive Events verzorgt een après ski quiz met top entertainment en een leuke prijsuitreiking. Elke quiz kent veel variatie met open vragen, meerkeuzevragen, audio vragen, foto vragen en mogelijk een beamer ronde. Een quiz bij ons is nooit standaard, maar altijd afgestemd op de locatie en doelgroep. Laat je verrassen door onze quiz!

Locaties
Onder het genot van een drankje en hapje speel je de gezellige en uitdagende Pub Quiz. Deze quiz is geschikt voor alle doelgroepen en zorgt voor het nodige plezier. Daag je vrienden of collega’s uit en laat zien wie de slimste is! De quiz wordt in teams gespeeld en wordt begeleid door de quizmaster die jullie de leukste, grappigste en meest uitdagende vragen voorschotelt. Iedere vraag die goed beantwoord wordt, levert een punt op. Welk team aan het einde van de reeks de meeste punten heeft, mag zich kronen tot winnaar van de Pub Quiz.

De après ski Quiz wordt traditioneel in een pub uitgevoerd, maar kan natuurlijk in elke ruimte gegeven worden. Wij hebben diverse horeca partners, hotel en congres locaties waar wij terecht kunnen. Maar denk ook aan de diverse ijsbanen en sneeuwbanen. Uiteraard komt onze quiz master ook graag naar uw locatie.

Landelijk programma

Wij komen graag naar uw locatie toe of u boekt bij één van onze horeca partners. Optioneel verzorgen wij deze quiz op één van onze partner ijsbanen of sneeuwbanen!

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of diner vooraf
 • Uitbreiding vooraf wellicht: ijsspelen/curling op een ijsbaan, sneeuwspelen op een sneeuwbaan
 • De quiz; Uitleg,  teams formeren van (normaal) 4 tot 6 personen per team
 • Start quiz in diverse rondes (vragen, foto, geluid, bonus)
 • Pauze optioneel mogelijk
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue. Apres ski feest!

Prijslijst

Boek een Après Ski Quiz in Breda voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<20€400,-
20-50€20,- p.p.
50-150€18,- p.p.
>150€17,- p.p.

Deze prijs is inclusief Quiz master(s) met geluidsinstallatie tot 50 personen, maar exclusief eventuele zaalhuur. In sommige gevallen is de zaal kosteloos in combinatie met afname van eten en drinken. Desgewenst verzorgen wij dit programma ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats.

De prijs voor de standaard quiz is gebaseerd op circa 1,5 tot 2 uur Quiz plezier. Wenst u de avond langer te laten verlopen, met meerdere rondes dan geldt een geringe meerprijs.

Onze professionele diner quiz kan desgewenst met 9,7″ iPads geleverd worden, geheel realtime en online interactie. Elke tafel (team) krijgt dan een iPad. Meerprijs per persoon bedraagt €12,50 p.p. en is te boeken vanaf 30 personen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Goed om te weten

 • Beamer met scherm is niet nodig, kan wel wenselijk zijn voor grote groepen. Door ons mee te nemen standaard beamer tot 50 personen, meerprijs €75. Grotere groepen met professionele beamer presentaties.
 • Prijzen zijn verder exclusief 21% BTW en catering / horeca / huur ruimte, vraag een offerte op
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, hotel overnachtingen, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.
 • Leuke uitbreiding met DJ en DJ booth op aanvraag, ECHT een toegevoegde waarde hierin. Indicatieprijs €500 – €1000.
 • Volledige feestavond op aanvraag
 • Zaalhuur, catering, horecapersoneel regelt u, of wij zorgen hiervoor tegen meerprijs

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?