Skip to content. | Skip to navigation

Uw partner voor het beste bedrijfsuitje of personeelsfeest en teamuitje in regio Breda.

City Games

Tochten en tours

Actie en Avontuur

Personeelsfeesten

Thema en Teambuilding

Teambuilding Games

Creatieve Workshops

Workshops

Winter en Indoor

Winteruitjes

Vrijgezellenuitje en Familie Fun

Grote groepen en maatwerk

LET OP! Website in onderhoud. prijzen en informatie kunnen afwijken en zijn niet bindend! Neem contact op voor de juiste informatie en prijzen!

Wij werken vanuit Breda en faciliteren voor bedrijven en instellingen maatwerk oplossingen voor een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Dit verzorgen wij met eigen instructeurs, trainers en collega's uit de Be Event Group, waardoor wij groepen van 10 tot meer dan 500 personen aankunnen. 

Be Xventure Events is partner van de Be Event Group, organisatie fun sinds 1996, welke de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een van de grootste van Nederland. In 2020 streven wij er naar uit te groeien toe een professionele landelijk dekkende organisatie, wat uniek is binnen de evenementenbranche. Onze kracht is die van plaatselijke ondernemers die de omgeving als geen ander kennen en een landelijke professionele organisatie. Waardoor betrouwbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit, vooruitstrevendheid en veiligheid gegarandeerd zijn. Gezamenlijk organiseren wij actieve, recreatieve en avontuurlijke evenementen maar zorgen we ook voor gedegen opleidingen voor onze instructeurs. 

De specialiteiten van Be Xventure Events uit Breda zijn:

Bedrijfsuitjes, Citytours, Citygames, Strandactiviteiten, Workshops, Winter Events, Water Events, Teambuilding, Personeelsfeest, Incentive, Vergader arrangementen.