Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

De leukste bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of vrijgezellenfeest in de omgeving van Breda, Roosendaal en Bergen op zoom!

Winter en Indoor

Indoor en Winter

City Games

City Games

Actie en Avontuur

Actie en Avontuur

Thema en Teambuilding

Thema en Teambuilding

Creatieve Workshops

Creatieve Workshops

Vrijgezellenuitje en Familie Fun

Vrijgezellenuitje en Familie Fun

Wij werken vanuit Breda en faciliteren voor bedrijven, instellingen en particulieren groepen maatwerk oplossingen voor een geslaagdpersoneelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Dit verzorgen wij met eigen instructeurs, trainers en collega's uit de Be Event Group, waardoor wij groepen van 5 tot meer dan 1000 personen aankunnen. 

Be Xventure Events is partner van de Be Event Group, organisatie fun sinds 1996, welke de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een van de grootste van Nederland. In 2015 streven wij er naar uit te groeien toe een professionele landelijk dekkende organisatie, wat uniek is binnen de evenementenbranche. Onze kracht is die van plaatselijke ondernemers die de omgeving als geen ander kennen en een landelijke professionele organisatie. Waardoor betrouwbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit, vooruitstrevendheid en veiligheid gegarandeerd zijn. Gezamenlijk organiseren wij actieve, recreatieve en avontuurlijke evenementen maar zorgen we ook voor gedegen opleidingen voor onze instructeurs. 

De specialiteiten van Be Xventure Events zijn:

Bedrijfsuitjes, Citytochten & Citygames, Strandactiviteiten, Workshops, Winter Events, Water Events, Teambuilding, Personeelsfeest, Full service, incentive, Vergader arrangementen, Vrijgezellenfeesten, familie fun dagen.