Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / City Games

City games

Auto Puzzel Tocht
De autopuzzeltocht draait het niet om snelheid maar om kennis, oriëntatie vermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur.
iPad City Game
De iPad City Game is het evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft. Nu nieuw en exclusief bij ons de iPad city game
10
Segway tour
Bijzondere ervaring van het rijden op een segway
The Phone game
Bij dit spel draait alles om spanning, avontuur, en wilskracht. Door middel van aanwijzingen, raadsels, en opdrachten kunnen jullie deze puzzel tot een goed eind volbrengen. Het is aan jullie de taak om uit te zoeken van wie dit geheimzinnige telefoontje afkomt. Wie is deze mysterieuze persoon? En wie gaat er uiteindelijk met de koffer vol prijzen er van door?
Wie is de Vos
Wie is de Vos is een gezellige actieve citygame waarbij de teambuilding centraal staat of juist niet? Wie kun je vertrouwen? Door samen te werken valt er veel geld te verdienen. Maar pas op! Er zit echter één addertje onder het gras... Er schuilt een Vos in jullie midden! Die zal zo onopvallend mogelijk proberen de opdrachten te saboteren en te laten mislukken. Wie ontmaskerd uiteindelijk de Vos binnen het team en gaat er met de winst vandoor?
10
Be Xventure Horeca

bexventure horeca.png

  • Horeca op aanvraag
Informatie
Prijzen zijn exclusief btw