Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Teambuilding Games

Teambuilding Games Breda

Expeditie Robinson Breda
Expeditie Robinson Breda is een team challenge waarbij creativiteit, intelligentie en teambuilding voorop staan. In verschillende testen nemen de deelnemers het tegen elkaar op. Het zijn actieve, en spannende onderdelen. Ben jij avontuurlijk genoeg om hieraan deel te nemen en ben je bereid om alles te geven?
Breda Creative game
Breda creative Game is een is een leuke, lachwekkende en creatieve tocht door Breda vol met opdrachten.
Escape the city Breda
Escape the city Breda binnen de afgesproken tijd door het oplossen van cryptische raadsels, het kraken van codes en het oplossen van puzzels! Probeer het uit en doe mee met Escape the City.
Indoor Games Breda
De Indoor Games breda zijn leuke uitdagende spellen die binnen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld op uw eigen locatie.
iPad City Game Breda
De iPad City Game Breda is het evenement wat je gedaan moet hebben. Een leuke uitdagende buiten activiteit waarbij je ook de stad ziet.
Levend Stratego Breda
Levend stratego Breda is een actieve activiteit. Win in diverse teamopdrachten zo veel mogelijk rangen voor je team, verstop de vlag en leven stratego kan beginnen!
.8
The Phone game Breda
Bij The Phone game Breda draait alles om spanning, avontuur, en wilskracht. Door middel van aanwijzingen, raadsels, en opdrachten kunnen jullie deze puzzel tot een goed eind volbrengen. Het is aan jullie de taak om uit te zoeken van wie dit geheimzinnige telefoontje afkomt. Wie is deze mysterieuze persoon? En wie gaat er uiteindelijk met de koffer vol prijzen er van door?
Be Xventure Horeca

bexventure horeca.png

  • Op aanvraag
Informatie
Prijzen zijn exclusief btw